Friends with Benefits

Land:
  • Verenigde Staten
Genre:
  • Komedie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2011
Release: 14/09/2011
Duur: 1u49
Synopsis : Nadat ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten een vrouwelijke headhunter en haar nieuwste klant om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat het goed, maar al snel worden de twee vrienden verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze voor elkaar betekenen.
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    7.5/10 4 Ratings - 4 Recensies

Trailervan de film Friends with Benefits

Mening van de communityvan de film Friends with Benefits

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 3 mei 2012
een leuke film die me een goed gevoel heeft. Aanrader !

gepubliceerd op 28 december 2011
Modern lichtvoetig verhaaltje dat brengt wat een doorsnee kijker er zou kunnen van verwachten. Timberlake acteert m.i. minimaal, maar ja, misschien ging mijn focus onbewust te veel naar la Kunis, die hier geen slechte carrièrezet deed, maar er ook geen oscar voor zal ontvangen.

gepubliceerd op 9 oktober 2011
Na enkele weken wachten ben ik deze film dan toch kunnen gaan bekijken en hij was vrij goed. Justin Timberlake, Mila Kunis en de rest van de cast leveren goed werk af, er zit flink wat humor in de prent en hoewel het verhaal soms iets langer duurde dan nodig was en er bepaalde zaken voorspelbaar zijn, is deze "Friends with benefits" toch een leuk tussendoortje. Jump, jump... ;) 8/10

gepubliceerd op 10 september 2011
Dit soort romantische komedies staat of valt met de chemie op het scherm tussen de hoofdrolspelers en hier is dat meer dan een beetje het geval: Timberlake en Kunis zijn onweerstaanbaar. Bovendien heeft "Friends" nog enkele troeven in zijn mouw: een zeer sterke supportcast (Harrelson, Clarkson en vooral Jenkins), knappe soundtrack en een nevenverhaallijn (de vader -Richard Jenkins-lijdt aan Alzheimer) die er echt toe doet en bovendien wérkt. Ik ben absoluut geen fan van komedies, maar na "Horrible Bosses" is ook dit weer gewoon een heel goeie film!
  • 1

Delen

Volg Cinebel