New Year's Eve (2011)

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Komedie
  • Romantiek
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2011
Release: 21/12/2011
Duur: 1u58
Synopsis : New Year's Eve speelt zich af in New York en gaat over liefde, hoop, vergiffenis, tweede kansen en een nieuw begin. Terwijl iedereen zich opmaakt voor de meest feestelijke avond van het jaar in deze bruisende stad, komen de verhalen samen van geliefden en singles die met elkaar zijn verbonden.

Trailersvan de film New Year's Eve (2011)

Mening van de communityvan de film New Year's Eve (2011)

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 10 januari 2012
Té plat commerciële opeenstapeling van Amerikaanse celebrities in een voor de rest compleet nietszeggende film. Deze poging tot 'chick flick' is een onbeduidende schaduw van wat de Britten op datzelfde vlak kunnen (denk aan 'Notting Hill', 'Four Weddings' of 'Love Actually'). 'New Year's Eve' is té belerend, té drammerig, té eenvoudig, té melig en stikt bovendien van de onverholen massale aanwezigheid van 'product placement'. Als 'feel good movie' is dit simpelweg niet goed genoeg. Dom oninteressant Amerikaans non-vertier.

gepubliceerd op 30 december 2011
Op geen enkel moment word je meegenomen in het verhaal zoals dat met de hitfilm Love Actually uit 2003 wel het geval was. De film moet het hebben van de overvloedig aanwezig bekende cast maar die zetten eveneens niet echt een onvergetelijke prestatie neer (met uitzondering van Halle Berry)De film sleurt je in een sneltempo van het ene naar het andere verhaal en enige diepgang is dan ook ver te zoeken. Terleurstellende film die je op je honger laat zitten en geen bioscoopticket waard is.

gepubliceerd op 27 december 2011
De verrassing van dit soort mozaiekfilms is al een tijdje weg. Alles in dit genre staat of valt met ritme en dynamiek en "New Year's Eve" beschikt over geen van beide. Ook al een waarschuwing vooraf was dat zowel regisseur (Gary "Pretty Woman" Marshall) als cast (De Niro, Swank, Berry, Kutcher...) al een hele tijd op de dool lijken te zijn. Hoe je het ook draait of keert dit is qua verhaal en vertolkingen een complete sof en qua film an sich gewoon rotslecht.

gepubliceerd op 25 december 2011
Als je de trailer van deze film ziet, weet je wat je te zien zal krijgen: een pretentieloze feelgoodmovie met een hele rits bekende gezichten. Verschillende verhalen, waarvan het ene al aandoenlijker is dan het andere... Verschillende acteurs en actrices, waarvan de ene het al beter doet dan de andere... Toegegeven, de beste film in dit genre is in mijn ogen ook nog steeds "Love actually", maar ik denk dat de meeste bioscoopgangers nog met een goed gevoel de filmzaal zullen verlaten. Emotioneel is "New Year's Eve" inderdaad niet echt diepgaand, en sommige zaken zijn enorm voorspelbaar, maar al bij al heb ik toch nog een fijne filmavond gehad.

gepubliceerd op 21 december 2011
Niet te geloven... Is er nu 1 mens die zo een non-sense prent goed kan vinden ? Met wiens voeten spelen de producers hier ? Een héél héél héél flauw afkooksel van de steengoede film van een aantal jaar geleden LOVE ACTUALLY. Dit ding is totaal verstoken van énige geloofwaardigheid, een opéénstapeling van zeemzoete situaties uit de slechtste soaps en zo cliché als maar kan... Als je een film met échte emoties en over échte liefde wil zien, ga liever kijken naar INTOUCHABLES en vermijd dit débacle...
  • 1

Delen

Volg Cinebel