Ice Age 4: Continental Drift

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Avonturenfilm
  • Animatiefilm
  • Komedie
Publiek: Kinderfilm
Jaar: 2012
Release: 27/06/2012
Duur: 1u34
Synopsis : Manny, Diego en Sid ondernemen hun grootste avontuur ooit wanneer een heel continent op drift geraakt. Ze worden gescheiden van de rest van de kudde en ondernemen op een ijsberg een epische tocht over zee...

Trailersvan de film Ice Age 4: Continental Drift

Foto's van de film Ice Age 4: Continental Drift

Mening van de communityvan de film Ice Age 4: Continental Drift

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 15 december 2012
Ook dit deel is alweer een leuke en zeer mooi gemaakte film. Je merkt ook dat er op 10 jaar, de tijd die er tussen de eerste en deze ligt, heel wat is veranderd op gebied van animatie. De beelden zijn eens zo mooi en vooral scherper dan in de eerste film, veel zal natuurlijk te maken hebben met de fel verbeterde technieken en vooral de HD techniek. Het moet worden gezegd dat na 4 filmen veel grappen een herhaling krijgen, en ook de scènes met Scrats (het figuurtje met de noot) hebben weinig of geen verrassingen meer in petto. Misschien dan ook het beste dat dit een mooi einde van de reeks is, voor de verveling gaat toeslaan !!

gepubliceerd op 1 juli 2012
Toegegeven, voor een animatiefilm ben ik altijd te vinden, al vreesde ik dat het vierde hoofdstuk uit de "Ice Age"-reeks stilaan een flauw afkooksel zou worden van de vorige delen... Gelukkig was niets minder waar :) Na het (voor mij toch) iets mindere derde deel heb ik weer voluit kunnen genieten van de avonturen van Sid en co. Heerlijk gelachen met Scrat (dat beestje blijft mijn persoonlijke favoriet ;)), maar daarnaast duiken er ook weer enkele nieuwe personages op (vooral de oma van Sid is best grappig.) En ok, de verhaallijn is een beetje voorspelbaar, maar de film raast voorbij als een trein, er is een goede mix tussen ernst, humor en actie... Deze sequel heeft mijn verwachtingen overtroffen :)
  • 1

Zij raden deze film aan

Delen

Volg Cinebel