Men in Black 3

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Sciencefiction
  • Komedie
  • Actie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2012
Release: 23/05/2012
Duur: 1u45
Synopsis : In Men in Black 3 vinden we onze agenten J en K terug... Tijdens zijn 15 jaar bij de Men in Black, heeft J al heel wat onverklaarbare dingen gezien, maar niets, zelfs geen aliens, blijven hem meer verbazen dan zijn droge, laconieke partner! Maar nu K’s leven en het lot van de mensheid op het spel staan, moet Agent J terug in de tijd gaan om één en ander recht te zetten. J ontdekt dat K hem echt niet alle geheimen over het heelal verteld heeft... En nu, door zijn samenwerking met de jonge Agent K komen ze aan het licht. Blijven enkel nog een paar details: zijn partner, het agentschap en de toekomst van de mensheid redden.

Trailersvan de film Men in Black 3

Mening van de communityvan de film Men in Black 3

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 29 september 2012
Na het mindere 2de deel is deze film wel weer beter, voor mij evenwaardig aan deel 1. Goede special effects en een goed verhaal. Ook de vertolkingen zijn goed, vooral die van Josh Brolin, die eigenlijk de moeilijke taak heeft om Tommy Lee Jones te imiteren in een film, want hij moet zowel het karakter doen als Tommy Lee Jones zelf. De film heeft me in zijn geheel wel kunnen vermaken.

gepubliceerd op 29 juni 2012
Commerciële sci-fi-popcornfilm die levert wat hij belooft: goedkoop amusement dat nooit verveeld, nergens te moeilijk is en dankzij de humor regelmatig een glimlach weet te ontlokken. Geen uitdagende film maar ook niet de domme nitwitcomedy waar Hollywood de laatste jaren zo graag mee uitpakt. Onder het ogenschijnlijk beperkte verhaallaagje zit een emmer met best wel spitsvondige humor. Slechterik-van-dienst Jemaine Clement - in de rol van Boris The Animal - verdient met zijn personage een eigen filmreeks; telkens intrigerend wanneer hij in beeld komt. Soit. "MIB3" is aangenaam in z'n eenvoud.

gepubliceerd op 28 mei 2012
Als er een sequel uitkomt, hou ik altijd mijn hart vast... want hoe veelbelovend een trailer ook mag zijn, soms kan je nog bedrogen uitkomen. Gelukkig was dit voor MIB3 (althans voor mij toch) niet het geval. Ik kreeg wat ik verwachtte : net zoals in de vorige films aliens die als mens zijn vermomd (de ene al wat specialer dan de andere), een grappige wisselwerking tussen agent J. en de oude en (nu ook) de jonge K. , een pakje special effects en een typisch sci-fi-verhaal . Verder raast de film als een trein (of misschien zeg ik beter spaceshuttle ;)) voorbij. Echt een lichte, aangename en waardige opvolger binnen de MIB-reeks. Mijn persoonlijke score : 9/10
  • 1

Zij raden deze film aan

Delen

Volg Cinebel