21 Jump Street

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Actie
  • Komedie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2011
Release: 20/06/2012
Duur: 1u49
Synopsis : In de actiekomedie 21 Jump Street, besluiten Schmidt en Jenko dat het tijd is om de puberjaren te ontgroeien. Ze besluiten dan ook om zich bij de politie in het geheime "Jump Street"-team in te lijven. Hun eerste opdracht bestaat er in om undercover de middelbare school te infiltreren. Gelukkig zien ze er nog jong en hip uit, maar al heel snel riskeren Schmidt en Jenko hun leven met een onderzoek naar een gewelddadige en gevaarlijke drugshandel. Bovendien merken ze dat op school niets meer hetzelfde is als "in hun tijd". Meer nog...nooit of te nimmer hadden ze gedacht dat de onzekerheden van een puber en al de problemen die daarbij horen een serieuze confrontatie zou betekenen...

Trailersvan de film 21 Jump Street

Mening van de communityvan de film 21 Jump Street

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 27 januari 2014
Onverwachte meevaller, deze re-issue van de platte 80's reeks (die enkel nog gekend is omdat Johnny Depp nù bekend is). Door er een absurde zelfrelativerende actie-comedy van te maken, halen ze de serieux er vanzelf uit, en kunnen Jonah Hill en Channing Tatum all te way gaan. Er zitten best wat hilarische stukken in: de drugs-experience is niet-te-doen, of het half homo-erotische kots-stukje in de toiletten bvb. Door de meta-jokes over de originele serie, de leeftijd van de beide akteurs, het huidige politiek-correcte denken etc blijft het gelukkig ook ver van gewoon onnozel. Verrassend OK, dit.

gepubliceerd op 28 maart 2013
Leuke komedie met vele geslaagde grappen. Al is het dan niet mijn favoriete genre, toch heb ik me wel vermaakt met deze prent. Channing Tatum bewijst ook dat hij alle genres aankan.

Delen

Volg Cinebel