Wolf (2009)

Land:
  • België
Genres:
  • Misdaad
  • Drama
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2009
Release: 24/03/2010
Duur: 1u38
Synopsis : Commissaris Thomas Verhaege is met zijn team een oplichter op het spoor, op het moment dat Vadim Arveladze, een zware crimineel, hun pad kruist. Een hologram met bezwarende informatie wordt de speelbal tussen politie en gewetenloze criminelen. Een bitse strijd ontstaat als de criminelen Thomas’ echtgenote Eva kidnappen om te ruilen voor het bewuste hologram. Het voortbestaan van België is de inzet. De mens is een wolf voor een ander, vooral als de inzet veel geld is...
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    4.8/10 6 Ratings - 5 Recensies
  • 2.5/10  Quotering van Humo van de film Wolf (2009)

Trailervan de film Wolf (2009)

Mening van de communityvan de film Wolf (2009)

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 10 oktober 2010
De Vlaamse film is de laatste jaren aan een sterke opmars bezig maar dan mogen er niet teveel ondingen als deze Wolf uitkomen. slecht scenario (dat einde grrr), bepaalde belabberde acteeprestaties (dat is dan nog zacht uitgedrukt), geen enkel noemenswaardig actiescène. Plotgaten van hier tot in Limburg die zo opvallen o.m doordat het visuele serieus bedroevend is, dat die beginnen te irriteren. Binnen het halfuur na het einde van de film kon ik mij geen enkele noemenswaardige actiescène meer herinneren. Wil je een intense strak geregisseerde politiefilm zien? Grijp dan terug naar De Zaak Alzheimer of meer recent Dossier K.

gepubliceerd op 31 maart 2010
Sta me toe het grondig oneens te zijn met onderstaande meningen en meteen ter zake te komen : ja, er zijn goede dingen te vertellen over "Wolf" , zo klokt de "film" af net onder het anderhalf uur, doet Bervoets als acteur zijn voornaam weer eens alle eer aan en is de muziek van Koen -Zornik- Buyse vrij nadrukkelijk aanwezig.... Hilarisch slechte dialogen sluiten zich perfect aan bij lamentabele vertolkingen van een -excuse le mot- ronduit debiel script. Kortom,ik had me vergist toen ik dacht dat we met "Bo" het allerslechtste van de vlaamse film al achter de kiezen hadden voor dit jaar, dat belooft....

gepubliceerd op 28 maart 2010
De laatste 10 minuutjes vergallen jammer genoeg heel de film.

gepubliceerd op 26 maart 2010
Een film bestaat uit meer dan hoop grote namen en wat (prachtige) beelden van Antwerpen. Gelukkig hadden ze dit in het achterhoofd bij het maken van deze film... Er zitten best veel spannende stukken in, die in combinatie met gepast geluid een sfeer opwekken waarbij je jezelf de vraag gaat stellen: "Hoe zou ik reageren?". De inhoud van het -o zo belangrijke- hologram is in de film een groot geheim, en uiteindelijk vraag ik me af waarom. 't Is moeilijk te beschrijven zonder het te verklappen, dus verder ga ik hier niet op in. Prima film, goed voor een verdiende 8!

gepubliceerd op 21 maart 2010
Prachtige film, als voorloper voor de nieuwe fictiereeks op één. Prima type-casting. Het verhaal op zich mocht wel iets spannender, maar de acteerprestaties maken deze film hoogstaand en het verhaal is zoals een trein die niet ontspoort. Prima soundtrack van Koen Buysse van Zornik.
  • 1

Delen

Volg Cinebel