Twilight

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Actie
  • Horror
  • Thriller
  • Romantiek
  • Fantasie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2009
Release: 26/11/2008
Duur: 2u00
Synopsis : Bella Swan is altijd anders geweest. Ze doet geen enkele moeite om zich aan te passen aan wat de populaire kliek op school dicteert. Wanneer haar moeder hertrouwt en Bella bij haar vader gaat wonen in het saaie stadje Forks, verwacht ze weinig veranderingen. Maar dan ontmoet ze de mysterieuze en oogverblindend knappe Edward Cullen. Hij is intelligent, rad van tong en lijkt recht in haar ziel te kijken. Al snel beginnen ze een gepassioneerde romance, weliswaar met ongewone trekjes. Want Edward rent sneller dan een panter, kan een rijdende wagen met één hand stoppen en is sinds 1918 geen dag verouderd. Zoals alle vampieren is hij onsterfelijk. Toch heeft hij geen scherpe hoektanden en drinkt hij geen bloed: Edward en zijn familie hebben gekozen voor een andere levensstijl dan hun soortgenoten. Maar hoe dichter Edward en Bella naar elkaar toegroeien, hoe moeilijker hij het krijgt om te weerstaan aan haar geur, die hem tot oncontroleerbare waanzin kan brengen. En wat doen ze wanneer Laurent en James, aartsvijanden van de familie Cullen, op zoek gaan naar Bella?
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    8.8/10 16 Ratings - 15 Recensies

Mening van de communityvan de film Twilight

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 15 juli 2009
Deze film heeft mij aangenaam verrast. De tweede helft is een klassieke achtervolgingsfilm maar vooral het eerste uur is de film heel intrigerend. Ook een dikke pluim voor de fantastische speciale effecten. Heerlijke entertainende romantische fantasy-film.

gepubliceerd op 5 juni 2009
Ondertussen ook de boeken gelezen & daarna de film een tweede keer gaan zien, geweldig!!

gepubliceerd op 22 mei 2009
Twilight is de beste film EVER!!!

gepubliceerd op 31 maart 2009
Ik heb het boek en de film alle 2 één maal gelezen. Ik vond de film goed maar het boek vond ik wel iets beter omdat er sommige dingen in de film wegvallen. Maar in het algemeen was het wel een super film. Hopelijk komt er nog een 2de uit.

gepubliceerd op 12 maart 2009
Heb film ondertussen 3 keer gezien en 1e boek 2x gelezen en 2e boek 1 maal. Wacht nu op 3e boek. ging normaal volledig aan me voorbij tot ik met nieuwjaar boek won van twilight met 2 cinematickets. Ben opnieuw een beetje een puber..

Delen

Volg Cinebel