Prince of Persia : The Sands of Time

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Actie
  • Avonturenfilm
  • Fantasie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2010
Release: 19/05/2010
Duur: 1u56
Synopsis : Een schurkenprins slaat schoorvoetend de handen in elkaar met een enigmatische prinses. Samen nemen ze het op tegen duistere machten om een oude dolk te beschermen die het Zand des Tijds kan vrijlaten - een geschenk van de goden dat de tijd kan omkeren en waarvan de houder de wereld kan overheersen...
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    6.2/10 9 Ratings - 10 Recensies

Trailervan de film Prince of Persia : The Sands of Time

Foto's van de film Prince of Persia : The Sands of Time

Mening van de communityvan de film Prince of Persia : The Sands of Time

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 5 november 2010
ik geef toe het was niet mijn eerste keus (partner) maar de film is toch genietbaar..het is fantasie..met de nodige overdosis computeranimatie..opgenomen in de groene studio, vreesde ik op een bepaald moment

gepubliceerd op 11 september 2010
Soms vraag ik me af waar bepaalde filmcritici gezeten hebben tijdens het schrijven van hun recensies. Prince of Persia werd omschreven als één van de slechtste films van het jaar, maar wat blijkt nu dat dit ene lekker onderhoudende ouderwetse avonturenfilm is geworden die vlot gemaakt is met volop achtervolgingen en actie en twee hoofdrolspelers die heerlijke venijnig naar elkaar uithalen en zich goed amuseren. Als die bepaalde criticit bang zijn voor hun "imago" om toch maar iets positiefs te durven zeggen over een Bruckheimerproductie dan is dat spijtig en zielig te noemen. Deze film is zoals een goede pretparkattractie: plezant en geeft je een heel aangenaam gevoel tijdens de duur van de attractie.

gepubliceerd op 19 juli 2010
Na 5 minuten waan je je in een Disney film voor 5 jarigen.Zou enkel mogen toegelaten worden voor kids men dunkt.Slecht geacteerd,debiel verhaallijn en stomme scenes.

gepubliceerd op 12 juli 2010
Ligt het aan mij ? Aan de warmte ? Of gewoon aan het feit dat er de laatste maanden nog massa's slechtere films in de zalen gedropt zijn ? Maar ik kan de milde euforie omtrent deze -toch wel mislukte- game verfilming niet bijtreden. "Persia" is niets meer dan een lege effectenkermis met een hopeloos miscaste Gyllenhaal in de hoofdrol. Af en toe maakt de digitale trukendoos inderdaad een beetje indruk, maar een goeie film ? Nah !

gepubliceerd op 28 juni 2010
echt grandioos ik hoop dat "the lost sands" ook verfilmd word zooooooo goed , ik raad iedereen aan deze film te zien. en natuurlijk ook de games te kopen, en nogmaals fantastische film !!! :)

Delen

Volg Cinebel