Passengers

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Drama
  • Thriller
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2008
Release: 29/07/2009
Duur: 1u33
Synopsis : Na een vliegtuigcrash, wordt Claire Summers aangewezen om de vijf overlevenden te begeleiden. Sommige van hen beweren dat het ongeluk is veroorzaakt door een explosie, maar de luchtvaartmaatschappij ontkent dat. Een van de overlevenden is Eric en Claire ontdekt dat ze speciale gevoelens voor hem heeft. Net als hun professionele relatie overgaat in een romance, verdwijnen de overige overlevenden en Claire beseft dat Eric haar laatste hoop is.
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    1.6/10 3 Ratings - 3 Recensies
  • 5.0/10  Quotering van Humo van de film Passengers

Trailervan de film Passengers

Mening van de communityvan de film Passengers

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 13 juli 2012
Onwaarschijnlijke flauwe vertoning ; nog niet eens een "B-film". Het kijken, laat staan het UITkijken niet waard. Er gebeurt niéts + er komt geen énkele verrassing. TE VERMIJDEN !

gepubliceerd op 13 december 2009
Net als ik hebt u dit ook gemist in de zaal, en daar mogen we dus vrij blij om zijn... Onvoorstelbaar saaie bedoening, waarin zelfs de naturel en charme van Hathaway mee wegzinken in een poel van onkunde.

gepubliceerd op 4 mei 2009
Moeilijk iets over deze film te vertellen zonder één van de plotpunten te verraden. Ronnie Christensen's overladen script is een ware mini-octopus, die zowel een romantisch drama, een bovennatuurlijke fantasythriller, een "ghost"-story, een paranokomplot omvat met talloze "wat-komt-dit-in-de-film-doende" subplots. Ietwal normaal dus dat regisseur Rodrigo Garcia daar z'n jongen onmogelijk kon in terugvinden; niet wist waar naartoe en zijn "finale destinatie" totaal misliep. Het publiek van het BIFFF bleek duidelijk over "een zesde zintuig" te beschikken en liet dat ook luidruchtig merken! Altijd leuk schattige hinde Anne Hathaway te bewonderen net als de ruige David Morse. "Passengers" is al na 30' enorm doorzichtig en kan daardoor nooit overtuigen al probeer je nog tonnen "suspension of disbelief" erop te stapelen. Goedbedoelde poging om een "shyamalaneke" neer te poten met een "ridiculeke" als resultaat.
  • 1

Delen

Volg Cinebel