Straightheads

Land:
  • Verenigd Koninkrijk
Genre:
  • Drama
Publiek: 16+
Jaar: 2007
Release: 19/09/2007
Duur: 1u20
Synopsis : Als Adam door de knappe, oudere Alice wordt uitgenodigd om haar te chaperonneren op een exclusief feestje, weet hij dat hem de nacht van zijn leven te wachten staat. In een staat van seksuele opwinding verlaten ze het feestje en scheuren weg in de snelle wagen van Alice. Een moment van onoplettendheid, een fatale botsing, een brutale aanval: de gevolgen zijn niet te overzien.
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    Er zijn niet voldoende recensies (2)
  • 5.0/10  Quotering van Humo van de film Straightheads

Mening van de communityvan de film Straightheads

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 11 december 2007
De film kent een ietwat vreemde start, een premisse die je moet willen volgen, of je beleeft al direct een afknapper. Gillian Anderson heeft zich een verrassende babe-look met bijpassende boobjob laten aanmeten, kleine Danny steekt daar (gewild?) bleekjes tegen af. Het gewelddadige slot zet wel een krachtig punt achter deze beknopte revenge thriller.

gepubliceerd op 9 september 2007
Een wraakfilm met Gillian Anderson ("X-Files") als de vrouwelijke incarnatie van Charles Bronson.... Hmm ? Nou, gelukkig voor ons haalt maker Dan Reed eerder zijn inspiratie bij "Calvaire" dan bij de "Death Wish"-films. Dit is een hypergestilleerde en onderkoelde film met een paar behoorlijk schokkende geweldscenes. Had zelfs een bescheiden meesterwerkje kunnen worden als men iets betere acteurs gevonden had : Scully is zeer ok, maar Dan Dyer (Adam) is nogal kleurloos, net zoals de "bad guys" van dienst, en da's heel jammer. Toch een absolute aanrader voor wie -pakweg- al eens een Tarantinootje in de dvd-schuif gooit of voor wie vorig jaar behoorlijk wat plezier beleefde aan "The great ecstacy of Robert Carmichael".
  • 1

Delen

Volg Cinebel