defilmfan

defilmfan
  • 37 ans
  • Membre depuis le 07/11/2011
  • Nombre de critiques : 7
Publié le 5 mars 2012
Ben je fan van 'The Muppets' moet je zeker gaan kijken. Voor mij nam de film een aarzelende start ma zodra Kermit op zoek gaat naar de andere Muppets komt de film helemaal los. Neem daarbij de typische Muppets humor, maar zo hebben de fans het graag. De Muppets personages worden echt weergegeven zoals ze altijd zijn geweest. Aleen de menselijke zang en dans gedeeltes hadden ze voor mij achterwege mogen laten. De overbekende Muppets intro en op het einde Manah Manah daar kreeg ik kippevel van als Muppet fan. En dat mijn favoriet personage Animal zicht terug gaat uitleven achter de drums mag je zelf gaan ontdekken. Gewoon eens drie kwartier lekker ontspannen film kijken da is 'The Muppets'

Publié le 6 février 2012
Ben geen grote fan van oorlogsfilm. Maar deze is zeker de moeite waard, want is meer dan alleen maar de oorlog. Een oorlogsfilm met in de hoofdrol een paard, dat gedurende de film regelmatig van eigenaar veranderd en telkens voor een apart verhaal zorgt van verschillende mensen tijdens de oorlog. Je ziet het einde al van ver komen en ni alles is even geloofwaardig. Maar alles is zo prachtig in beeld gebracht. Ontroerend en dan weer beelden van hoe wreed '14 -'18 wel was. Met een mooi en ontroerend einde waar vele zeker een traantje zullen wegpinken. Steven Spielberg levert, zoals we van hem gewoon zijn, weer topwerk af. Absoluut, twee en een half uur, waar voor je geld! Zeker een aanrader!

Publié le 31 janvier 2012
Een film waar een lach en een traan dicht bij elkaar liggen. Maar bij de laatste scenes heeft de emotie de bovenhand. Maar het is echt goed geacteerd en mooi in beeld gebracht. Topacteurs! Een pracht van een film. Mijn minpuntjes de film begint nogal rommelig, maar gelukkig duurt het niet lang. Maar het is wel een goede kennismaking met de personnages. Absoluut een aanrader!!!

Publié le 5 décembre 2011
Voor mij mogen ze meer van dit soort films maken! Leuk verhaal met heel wat humor maar ook de harde realiteit: Het leven in de voorsteden van Parijs, leven met een handicap, vriendschap,... Mooi in beeldgebracht en goed geacteerd!

Publié le 28 novembre 2011
Een speciale film die in het laatste deel een serieuse wending neemt. Maar absoluut een mooi kijkstuk. Drama met af en toe een vleugje humor. Prachtige acteerprestatie van Emma Levie. Voor iemand zonder acteerervaring, mooi gedaan! Ook andere acteurs op degelijk niveau. Een film die wat sex scenes en bloot niet schuwt. Geen breedbeeld maar in 4:3 formaat(stoorde mij absoluut niet) Misschien niet voor het brede publiek maar vind het een aanrader.

Newsletter Cinebel

Suivez Cinebel