bearsetsfire

bearsetsfire
  • Membre depuis le 25/03/2010
  • Nombre de critiques : 54
Publié le 5 mai 2014
Terug een Kelly Reichardt film die erop of eronder zal zijn voor de meeste mensen, alhoewel een stuk commerciëler, toegankelijker en vooral sneller dan haar vorige films. Niettemin, veel stiltes, weinig muziek. Heel sterke cast die de boodschap overbrengt zonder er veel woorden aan vuil te maken. Spannend ook, onderhuids spannend. Reichardt houdt er echter nog steeds niet van alles uit te leggen aan de kijker en een mooi verhaaltje te maken met een begin, een midden en een einde. Wie weet hoe haar vorige films werden afgesloten, deze keer is het niet anders. Ook terug een film die blijft nazinderen en doet nadenken.

Publié le 5 mars 2014
Nieuwe Wes, nieuwe drukte, grappig, origineel en veel mooie beelden. Voor mij hoeft die ganse parade bekende acteurs niet.

Publié le 9 novembre 2013
Hele mooie poetische film over de liefde voor muziek met een zeer mooie soundtrack. Redelijk traag, maar dat mag en ook heel mooi om naar te kijken.

Publié le 16 octobre 2013
Origineel uitgangspunt, grappig verhaal, goede cast, beetje eenvoudig maar zeer vermakelijk. Leuke film.

Publié le 16 octobre 2013
Flauwe grapjes, een heleboel (blijkbaar onvermijdbare) clichés, de drang om de grote massa te plezieren EN een paar gratis levenslesjes maken van dit toch wel originele idee een compleet irritante filmervaring. Geen idee ook waarom de personages om de haverklap en zonder aanleiding omschakelen naar het Engels. Moest misschien van de geldschieters.

Newsletter Cinebel

Suivez Cinebel