Actualités

Win de digitaal geremasterde en compleet gerestaureerde Blu-ray digibook van Jaws!

Publié le 8 août 2012 dans Concours

In 2012 viert niet alleen Universal zijn 100ste verjaardag, ook Paramount blaast 100 kaarsjes uit. Twee legendarische filmstudio’s onder één dak, dat moét wel vuurwerk opleveren.
2012 wordt dan ook een jubileumjaar. Cultklassiekers, kaskrakers, klassieke heruitgaven, cinefiele pareltjes… voor veel mensen, van huisvrouwen tot filmfans, wordt het een jaar vol verrassingen, mooie herinneringen en exclusieve primeurs. De plotwendingen en special effects sparen we voor de films zelf, maar duizelen, dromen en daveren zult u sowieso!

Kosten noch moeite worden gespaard om deze verjaardag dik in de verf te zetten. In de loop van het jaar verschijnen via Universal verschillende filmklassiekers in gerestaureerde Limited Collector’s Editions, met de beeld- en klankkwaliteit die enkel Blu-ray kan bieden en verpakt in fraaie, informatieve digibooks boordevol weetjes, trivia en exclusieve foto’s.

Heel de maand augustus maak je bij Cinebel kans op deze digibook klassiekers. Beginnen doen we met de digitaal geremasterde en compleet gerestaureerde digibook van Jaws.

Een vakantieoord aan de oostkust wordt geterroriseerd door een grote witte haai die zwemmers aanvalt. Hoewel de burgemeester van het plaatsje de zaak stil wil houden - het toeristisch seizoen mag er niet onder lijden - kan men op den duur het gevaar niet langer negeren. De plaatselijke politiechef, een marinebioloog en een oudere haaienjager gaan het monster achterna in een gevecht op leven en dood.

Voor meer informatie over de acties rond de 100 jarige verjaardag kan je terecht op de website of op de facebook-pagina.

Speel mee en win de unieke Jaws Blu-ray digibook!

Avis des internautesdu film

Vous devez être connecté pour ajouter une critique Créez un compte
Soyez le premier à publier une critique

Newsletter Cinebel

Partager

Suivez Cinebel