Actualités

Win een vrijkaart bij ELAN Filmavonden !

Publié le 26 juin 2012 dans Concours

ElaN Filmavonden vertoont op maandag 2 juli om 20u30 De rouille et d'os, de fel gesmaakte film van Jacques Audiard met Marion Cotillard en Matthias Schoenaerts, in TheRoxyTheatre te Koersel.
Ali is 25 jaar en woont in Noord-Frankrijk. Hij heeft geen geld, maar wel een zoontje van 5 waar hij voor moet zorgen. Hij trekt in bij zijn zus in Antibes en neemt enkele kleine jobs aan als nachtwaker of buitenwipper. In een nachtclub ontmoet hij de mooie Stéphanie. Ze heeft een ongelooflijk beroep: orka-trainster in het waterpark in Antibes. Nadat een show met orka's uitdraait op een drama voor Stéphanie, brengt een nachtelijk telefoontje Ali en haar bij elkaar. Tussen hen zal een speciale relatie ontstaan, sensueel en met bijzondere spelregels. En wanneer aan Ali wordt voorgesteld om deel te nemen aan clandestiene gevechten om geld te verdienen, besluit Stéphanie om hem hierin te steunen...

bekijk hier de trailer

Voor deze voorstelling geeft Cinebel 5 vrijkaarten weg. Maak kans op een ticket en mail naar wim@elanlanguages.com. Vergeet niet het woord CINEBEL en de film DE ROUILLE ET D'OS te vermelden.

Avis des internautesdu film

Vous devez être connecté pour ajouter une critique Créez un compte
Soyez le premier à publier une critique

Newsletter Cinebel

Partager

Suivez Cinebel