Actualités

Win een vrijkaart bij ELAN Filmavonden !

Publié le 18 juin 2012 dans Concours

ElaN Filmavonden vertoont op maandag 25 juni om 20u30 de geslaagde horror-komedie van Tim Burton Dark Shadows, in TheRoxyTheatre te Koersel.
In 1752 vertrekken Joshua en Naomi Collins samen met hun zoon Barnabas vanuit Liverpool, England om in Amerika hun leven een nieuwe start te geven. Maar zelfs de wijdse ongereptheid van de oceaan kon de mysterieuze vloek die op de familie rust niet breken. We zijn 2 decennia later en Barnabas heeft tot dat moment nog steeds de wereld aan zijn voeten – of toch dorpje Collinsport in Maine. Barnabas, heer van Collinwood Manor, is rijk, machtig en een overbeterlijke playboy totdat hij een grote fout maakt en het hart breekt van Angelique Bouchard. De heks, in elke betekenis van het woord, legt hem een lot op dat nog erger is dan de dood : ze verandert hem in een vampier om hem vervolgens levend te begraven. Wanneer hij in 1972 per ongeluk uit zijn tombe bevrijd wordt, bevindt hij zich in een totaal andere wereld. Zijn Collinwood Manor is tot een ruïne herschapen en met de verknipte overblijfselen van de Collins-familie, die elk hun donker geheim met zich dragen, gaat het al niet veel beter...

bekijk hier de trailer

Voor deze voorstelling geeft Cinebel 5 vrijkaarten weg. Maak kans op een ticket en mail naar wim@elanlanguages.com. Vergeet niet het woord CINEBEL en de film DARK SHADOWSte vermelden.

Avis des internautesdu film

Vous devez être connecté pour ajouter une critique Créez un compte
Soyez le premier à publier une critique

Newsletter Cinebel

Partager

Suivez Cinebel