Actualités

Terrasfilms in Cinema Zed !

Publié le 5 juin 2012 dans Actu ciné

Naar goede gewoonte sluit Cinema ZED het seizoen af met een traktatie van jewelste: TERRASFILMS!
Al drie decennia lang wordt de zomer in Leuven ingezet met een gratis openlucht filmfestival: Terrasfilms. De periode en de locatie zijn dezelfde gebleven, de programmatie is sinds 10 jaar het werk van Cinema ZED. Het programma weerspiegelt dan ook de variëteit die eigen is aan ZED.

Van 6 tot en met 27 juni kan je weer iedere maandag-, woensdag- en vrijdagavond terecht in STUK. Tien zwoele zomeravonden verandert het binnenplein van STUK in een grote openluchtbioscoop waar een originele selectie van films gratis vertoond wordt. Als de weergoden willen meewerken, belooft het een spetterende jubileumeditie te worden! Op de affiche staan ook dit jaar recente en wat oudere titels, grote kleppers en onuitgegeven films, horror, spanning, humor en romantiek. Terrasfilms is de plek om onbekende films te ontdekken, onontdekte pareltjes in het hart te sluiten en all-time favorites in gezelschap van vrienden opnieuw te bekijken.

Terrasfilms gaat door van 6 tot en met 27 juni. Iedere maandag-, woensdag- en vrijdagavond op het binnenplein van het STUK. De film start wanneer de zon volledig onder is, zo rond 22u30. Wie zeker wil zijn van een plaats, komt best op tijd. Iedere voorstelling wordt onderbroken door een pauze van een 10tal minuten. In geval van regenweer, gaat de vertoning door in het STUKcafé. Toegang is gratis. STUKcafé laaft de dorstigen, eigen drank is niet toegestaan.

Programmatie:

- woensdag 6 juni: The Infidel
- vrijdag 8 juni: Take Shelter
- maandag 11 juni: Troll Hunter

- woensdag 13 juni: Tournée
- vrijdag 15 juni: Submarine
- maandag 18 juni: Medianeras

- woendag 20 juni: 'Thrilling Shorts'
- vrijdag 22 juni: Ascenseur pour l'échafaud
- maandag 25 juni: The Greatest Movie ever sold

- woensdag 27 juni: Drive

Avis des internautesdu film

Vous devez être connecté pour ajouter une critique Créez un compte
Soyez le premier à publier une critique

Newsletter Cinebel

Partager

Suivez Cinebel